Das Gute Ist Immer Da!

Kleine Overstraat 33
7411 JH Deventer
06-48353384

openingstijden:
di t/m vr 12.00 - 17.00 uur
za 11.00 - 17.00 uur

praastinkwessels@gmail.com


 


“Das Gute Ist Immer Da” is sinds 2001 gevestigd in de Kleine Overstraat in Deventer. Aanvankelijk gestart met de nadruk op Duitse literatuur en geschiedenis, maar inmiddels uitgegroeid tot een antiquariaat waar onderwerpen als Biografieën, Streekgeschiedenis, Poëzie, Griekse en Romeinse Oudheid, en een keur aan oude schoolkaarten en landkaarten de pijlers vormen.
Natuurlijk vindt u bij ons nog steeds ruim voldoende Duitse schrijvers, evenals Nederlandse, Engelse, Franse en Italiaanse boeken.
Daarnaast bieden wij een ruime keus in onderwerpen die variëren van scheepvaart tot schaken, en van zeer bijzondere antiquarische boeken tot diverse actuelere onderwerpen. Nadruk ligt op het oudere boek.


Maandelijks wordt er een Poëzie-avond georganiseerd in het antiquariaat, waarbij dan wel het werk van een dode dichter door een kenner wordt besproken en voorgedragen, dan wel wordt een levende dichter uitgenodigd om te vertellen over, en voor te dragen uit eigen werk. Binnen de prettige nostalgische sfeer bieden we ruimte aan max. 25 belangstellenden.
Opgave is dus gewenst! Dit kan persoonlijk in de winkel, telefonisch, dan wel per e-mail.

Jan en Ineke Praastink Wessels

Antiquariaat Das Gute Ist Immer Da!

 

fotografie: Bart Beijer

 

<

 

terug naar aangesloten antiquariaten